Jaa

EK7651H

Tehokkaalla 4-tahtimoottorilla varustettu laikkaleikkuri rakennus- ja maanrakennusalan töihin. 4-tahtimoottorin ansiosta pienemmät käyttökustannukset sekä alhaiset päästöt ja meluarvot.

 

MS-245.4U

Ruohoraivuri 4-tahtimoottorilla. Pienempi kulutus sekä alhaisemmat päästö- ja meluarvot. Moottoritilavuus 24,5 cm3, teho 0,71kW. Paino 5,9kg. Vakiovarusteena ruohoterä.

 

Kompakti 4-tahtimoottori


Makitan 4-tahtimoottorit tarjoavat korkeaa suorituskykyä – kevyt ja kompakti rakenne, alhaiset päästöt, pienet käyttökustannukset, huollon ja käytön helppous sekä alhainen melutaso. Kooltaan Makitan MM4 4-tahtimoottorit ovat verrattavissa 2-tahtimoottoreihin.

 

 

Korkea suorituskyky


Makitan 4-tahtimoottoreille ominaista on korkea vääntö ja suuri teho. Tavanomaisiin 4-tahtimoottoreihin verrattuna Makitan 4-tahtimoottoreissa on noin 20-30 prosenttia enemmän tehoa suhteessa kokoon. Tästä on kiittäminen mm. moottorin korkeaa hyötysuhdetta.

 
Patentoitu voitelujärjestelmä
 
 


Makitan 4-tahtimoottoreissa on uusi ainutlaatuinen voitelujärjestelmä. Kampikammion paine vaihtelee luonnollisesti männän liikkuessa sylinterissä. Tämän paineenvaihtelun avulla öljypohjassa oleva öljy pakotetaan voitelemaan moottorin osat kauttaaltaan. Öljy pumpataan säiliöstä moottoriin yksisuuntaisten venttiilien läpi, jolla saavutetaan jatkuva luotettava voitelu ja pitkät käyttöajat ilman huolta öljytasosta. Patentoidun voitelujärjestelmän ansiosta uusimpia MM4 4-tahtimoottoreita voidaan käyttää missä asennossa tahansa, mikä mahdollistaa laitteen entistä monipuolisemman käytön.

Ainutlaatuisen voitelujärjestelmän sekä kevyiden ja korkealuokkaisten materiaalien ansiosta MM4 moottorit ovat luokkansa keveimpiä ja pienimpiä kooltaan.

 

Alhaiset käyttökustannukset, vaivaton käyttää ja huoltaa


Makitan 4-tahtiruohotrimmerin ja vastaavan 2-tahtikoneen välisessä vertailussa Makitan 4-tahtimoottori osoittautui ylivertaiseksi vertailtaessa polttoaineen kulutusta ja yleisiä käyttökustannuksia.

Makitan 4-tahtimoottorit käyttävät voimanlähteenään puhdasta bensiiniä. Tämän vuoksi käyttäjä voi huoletta unohtaa bensiinin ja kaksitahtiöljyn sekoittamisen sekä toimenpiteet, joita vastaava 2-tahtimoottori vaatisi.

 

      

 

Puhtaat pakokaasut


Makitan 4-tahtimoottorien pakokaasupäästöt ovat selvästi alhaisemmat verrattuna vastaavaan 2-tahtimoottoriin. Tämä on seurausta tiukentuneista säännöksistä ja ennen kaikkea Makitan ympäristövastuullisuudesta, joka heijastuu erittäin vahvasti tuotekehitykseen.

 

Matala melutaso


Makitan 4-tahtimoottorien alhainen melutaso mahdollistaa työskentelyn esimerkiksi puistoissa ja asuinalueilla häiritsemättä kanssaihmisiä.