Jaa

 Kahdesta 18V akusta voima 36V moottorille

 

Makita on tuonut markkinoille paljon kaivattua kahden akun teknologiaa 36V moottorilla varustettuihin koneisiin. Uusista kahden akun laitteista saadaan 36V jännite jo olemassa olevilla 18V akuilla sarjaan kytkettynä.

Lue lisää...

 


 

Hiiliharjaton moottori

Hiiliharjaton moottori on jopa 30 % kevyempi ja pienempi verrattuna vastaavantehoiseen perinteiseen hiiliharjamoottoriin. Moottorissa ei ole hiiliharjoja, jotka ovat fyysisessä kontaktissa moottorin akseliin, jolloin ei synny hukkalämpöä ja myös moottorin virrankulutus on pienempi verrattuna hiiliharjalliseen moottoriin.

Lue lisää...

 


Akku ja lataus

Akunsuojausjärjestelmä tarkoittaa Makitan akun ja laitteen välistä edistyksellistä kommunikaatioteknologiaa. Kyseisen teknologian johdosta kone ja sen akku viestivät toistensa kanssa ja vaihtavat reaaliaikaisesti tietoa

Makitan ENERGY STAR® -latauslaitteiden sisällä on mikroprosessori, joka kommunikoi latausprosessin aikana akussa olevan muistisirun kanssa. Tämä mahdollistaa akun kannalta optimaalisen latauksen.

Lue lisää...

 


MM4 - 4-tahtimoottori

Makitan 4-tahtimoottorit takaavat korkean väännön ja suuret hevosvoimat. Makitan 4-tahtimoottoreissa maksimiväännöissä ja hevosvoimissa päästään lähes samalle tasolle kuin 2-tahtimoottoreissa. Tavanomaisiin 4-tahtimoottoreihin verrattuna, Makitan 4-tahtimoottori kehittää noin 20-30 prosenttia enemmän tehoa.

Lue lisää...

 


DXT - Deep and Exact Cutting Technology

Makitan Deep and Exact Cutting Technology tuo markkinoille jatkuvan kehitystyön ansiosta katkaisu- ja jiirisahoja, joilla voidaan työstää yhä suurempia kappaleita erinomaisella tarkkuudella. Voiman siirto moottorilta terälle on toteutettu 3-vaiheisen alennusvaihteen avulla, jonka avulla terä on saatu ulommas moottorin kotelosta

Lue lisää...